1. Anasayfa
  2. Nasıl Yapılır?

PUBG Mobile bilgisayarda kasma sorunu

PUBG Mobile bilgisayarda kasma sorunu
31

PUBG Mobile bilgisayarda kasma sorunu nedir ? Neyden kaynaklanır ? Nasıl düzeltilir ? 

Bilgisayarlarda Steam platformu sayesinde binlerce kişi tarafından sevilerek oynanan PUBG oyunu, PUBG Mobile sayesinde akıllı telefonlara da taşındı. Oyuncuların çoğu bilgisayarda olduğu gibi akıllı telefonlarda da bu oyunu çılgınlar gibi oynamaya başladı. Ancak PUBG Mobile oyununda genel bir kasma sorunu vardı. PUBG Mobile oyununun kasma sorununu çözmek için birçok ayarlama ve ek özellikler getirildi. Ancak tam anlamıyla başarılı olunamadı. Aynı zamanda akıllı telefonlar için geliştirilen PUBG Mobile oyunu, bilgisayarlarda emülatör uygulamalarıyla da oynanmaya başlandı. Ancak ne yazık ki PUBG Mobile oyunu bilgisayarda kasma sorunu yaşıyordu. Bu sorunu çözmek ve Mobile PUBG kasma sorunun üstesinden gelmek için kullanabileceğimiz bir takım ayarlamalar bulunmaktadır. Bu ayarlamalara geçmeden önce PUBG Mobile kasma sorununu ve PUBG Mobile bilgisayarlarda kasma sorununun ne olduğunu anlayalım. Sonrasında “PUBG Mobile bilgisayarda kasıyor” şikayetlerine çözüm üretelim.

 

https://webdedestek.com/2019/10/pubg-mobile-kasma-sorunu.html

 

Bilgisayar, donanım, yazılım (işletim sistemi) çeşitliliği sonucunda geliştirilen bir uygulamada, yazılımda yada oyunda optimizasyonun çok iyi yapılması gerekmektedir. Geliştirilen oyun yada uygulama her türlü platformda kararlı ve istikrarlı bir şekilde çalıştırılmalıdır. Örneğin bir araba düşünün, dışarıdan bakınca oldukça güzel bir araba olsun. Bu arabanın iç hacmi de oldukça rahat ve kullanışlı olsun. Aynı zamanda arabamız düz asfalt yolda, yokuşta, toprak yolda, engebeli yolda kusursuz bir şekilde ilerleyebilen bir araba olsun. Böyle bir araba için harika bir şey deriz değil mi ? Çünkü bahsettiğimiz araba her koşulda çok iyi performans gösterir . İşte optimizasyon da tam olarak budur. Geliştirilen oyun yada uygulamanın tüm şartlar altında akıcı bir performans ile çalışmasıdır. PUBG Mobile oyununun bilgisayarda kasma sorunu tam olarak optimizasyonun kötü olmasından kaynaklanıyor.

PUBG

Optimizasyon sorunu yüzünden cihazınızda ki donanım ve sistem ne kadar güçlü olursa olsun oyun böyle bir sistemden %100 verim alamayacaktır. Bu sorunun tamamen ortadan kaldırmak için ekran kartı sürücüleri güncellenmeli ve oyunun yamasının yapılmasıdır. Tabi oyun geliştiricileri yamayı, ekran kartı markası da sürücü güncellemesi yaparsa…

PUBG

Ancak oyunun daha düzgün oynanması için yeni yama veya güncel ekran kartı sürücüsü yayınlanmasını bekleyecek değiliz. Çeşitli ayarlamalar yaparak oyunun daha yüksek FPS değerinde oynanmasını sağlayabiliriz. Yayının devamında oyunun oynanış kalitesini arttırmak için yapılması gerekenler sırasıyla yazmaktadır.

 

https://webdedestek.com/2019/05/pubg-lite-kurulumu-ve-sistem-gereksinimleri.html

 

CPU,RAM AYARLAMALARI

CPU ayarlaması

CPU kullanım değeri yüksek ve RAM belleği çok fazla doluysa oyunun donması, takılması ve kasması doğaldır. Öncellikle CPU kullanım değerini düşürmek ve RAM belleğinin gereksiz yere dolan kısmını boşaltmamız gerekmektedir. Yani kısaca bilgisayar performansını iyileştirmemiz gerekmektedir.

Bu durumu temel düzeyde düzeltmek için bilgisayarınızdaki kötü amaçlı yazılımların kaldırılması gerekmektedir. Ayrıca gereksiz dosyaların silinmesi, ihtiyaç duymadığınız uygulamaların silinmesi ve kullanmadığınız servisleri devre dışı bırakmalısınız. Ayrıca kayıt defterini tekrar düzeltmeniz ve depolama birimini fazlasıyla doluysa işletim sisteminin daha kararlı çalışması için gereksiz dosya ve önbellek temizliği yapmalısınız.

Windows 10 işletim sisteminin sağlıklı çalışması için öncelikle SSD depolama birimine ihtiyacı bulunmaktadır.Aynı zamanda çeşitli ayarlamaların yapılması gerekir. PUBG Mobile oyununda kasma sorununu gidermek ve düşük FPS sıkıntısından kurtulmak için öncelikle bilgisayarınızın işletim sistemi sorunlarını gidermeniz gerekmektedir.

Kayıt defterini düzeltmek ve Windows 10 işletim sistemini özellikle düşük sistemli cihazlarda daha kararlı bir şekilde çalıştırmak için çeşitli uygulamalar kullanabilirsiniz. PUBG Mobile oyununun daha yüksek FPS değerlerinde çalışması için bir takım ayarlar yapabilirsiniz. Örneğin Windows Defender yazılımının Exploit Protection özelliğini devre dışı bırakabilirsiniz. Kısaca PUBG Mobile oyunundan daha yüksek verim almak için öncelikle Windows 10 işletim sistemiyle uğraşmanız gerekmektedir. Bunun nasıl yapılacağını bilmiyorsanız “Windows 10” yada “İşletim sistemi sorunları” sayfalarını ziyaret ediniz. Gerekli ayar ve işlemleri yaptıktan sonra diğer adımlara geçmenizi tavsiye ederiz.

PUBG Mobile oyununda düşük FPS sorunu ve kasma problemlerinin çözümü için aşağıdaki yayınlarımıza göz atmanızı tavsiye ederiz…

 

 

https://webdedestek.com/2020/02/windows-10-nihai-guc-performansi.html

 

https://webdedestek.com/2020/02/windows-10da-gecici-dosyalari-silme-programsiz.html

 

https://webdedestek.com/2019/12/5-adimda-daha-hizli-windows-10.html

 

https://webdedestek.com/2019/12/windows-10-isletim-sistemini-hizlandirma.html

 

PUBG Mobile bilgisayarda kasma sorunu ve çözümü

EMÜLATÖR VE GRAFİK AYARLARI

Mobile PUBG

Öncelikle emülatörün ayarlarında değişiklikler yapmamız gerekecektir. Bu değişiklikler bilgisayarın özelliğine göre değişmektedir.

Burada yapılan ayarlar 4 çekirdekli işlemci ve 8 GB RAM belleği bulunduran diz üstü bilgisayarlara göre yapılmıştır.

Sizin bilgisayarınızda var olan işlemcinin çekirdek sayısını öğrenmek istiyorsanız arama kutusundan “Aygıt Yöneticisi” sekmesini açın ve “İşlemci” bölümüne tıklayın.

Mobile PUBG

Yukarıdaki görselde, işlemcinin 4 çekirdekli olduğu belli olmaktadır.

Oyunun Android platformu içerisinde çalışmasını sağlayan Tencent Gaming Buddy yada sizde yüklü olan GameLoop programını (emülatörünü) açın ve sırasıyla aşağıdaki EMÜLATÖR AYARLARI adımlarını uygulayın…

 

https://webdedestek.com/2019/10/pubg-mobile-kasma-sorunu.html

 

EMÜLATÖR AYARLARI

 

1.ADIM Sağ üstte bulunan 3 çizgili sembole tıklayın. Ayar kısmına tıklayın.
Mobile PUBG
2.ADIM Karşınıza çıkan “Ayar Merkezi” penceresinin sol kısmından Motor bölümüne tıklayın.Aşağıdaki  görselde de gözüktüğü gibi Akıllı Mod kutusunu işaretli hale getirin ve diğer ayarlamaları aşağıdaki görselin aynısı olacak şekilde seçin.

 

Çözünürlük kısmını sıradan diz üstü bilgisayar kullanıyorsanız 1366×768 seçeneğinde kullanın. Oyuncu bilgisayarı veya masaüstü bilgisayar kullanıyorsanız varsayılan çözünürlüğü kullanın. Varsayılan çözünürlüğü öğrenmek istiyorsanız masaüstünde sağ tık yapıp Görüntü ayarları kısmına girin. Ekran çözünürlüğü bölümünden önerilen genişlik ve yükseklik değerlerine bakın.

 

GÖRÜNTÜ AYARLARI VE VARSAYILAN (ÖNERİLEN) ÇÖZÜNÜRLÜK
Mobile PUBG
EMİLATÖR İÇİN YAPILMASI GEREKEN AYARLAR
Mobile PUBG
3.ADIM: Motor bölümündeki ayarlamaları tamamladıktan sonra Ayar Merkezi penceresinin yine sol kısmından Oyun bölümüne girin. Aşağıdaki görselde gözükenin aynısı olacak şekilde gerekli ayarlamaları yapın. Kaydet butonuna tıklayın. Ancak cihaza bağlı olarak SD 720P seçeneği de kullanılabilir.
Mobile PUBG
✅ Emülatör ayarları bu kadardı.Şimdi emülatör programınızı kapatın ve yeniden başlatın.

 

Görev çubuğunun sağ kısmında emülatör programınıza ait sembole sağ tıklayıp Çık’a tıklayın.

https://webdedestek.com/2019/09/oyun-oynarken-yuksek-ram-kullanim-sorunu-ve-cozumu.html

 

GRAFİK AYARLARI

 

1.ADIM: PUBG Mobile oyununu açın. Ayarlar‘a gidin.
Mobile PUBG
2.ADIM: Grafikler bölümünü açın. Grafikler bölümündeki ayarları aşağıdakiler gibi ayarlayın.
PUBG Mobile
PUBG Mobile
PUBG Mobile
✅ Grafik ayarları bu kadardı. Şimdi oyunu kapatın ve GFX Tool uygulamasını emülatöre yüklemek için GFX TOOL KURULUMU VE AYARLARI başlığındaki adımları uygulayın.

 

GFX TOOL KURULUMU VE AYARLARI

PUBG Mobile
Android cihazlarda kullanılan ve oyunlarda FPS artışı sağlayan bu uygulamayı, aynı Android telefonlarda olduğu gibi emülatör içerisinde de yükleyip çalıştırmamız gerekiyor. Bunu yapabilmek için emülatör programı içerisinden internet tarayıcısını çalıştırıp GFX Tool uygulamasını indirmemiz ve uygulamayı yükleyip gerekli ayarları yapmamız gerekiyor.
Öncelikle GFX Tool uygulamasını emülatör programına kuralım.Bunu yapmak için aşağıdaki GFX TOOL UYGULAMASININ KURULUMU başlığındaki adımları sırasıyla gerçekleştirelim.

 

GFX TOOL UYGULAMASININ KURULUMU

 

1.ADIM Emülatörün ana sayfasına gelin ve Browser isimli internet tarayıcı uygulamasını çalıştırın.Tarayıcı pencerede gözükmüyorsa F9 tuşuna basın.

PUBG Mobile
2.ADIM İnternet tarayıcısı uygulamasından Google’ın sitesini açın.
PUBG Mobile
3.ADIM Arama kutusuna “GFX Tool apk” yazın ve aratın.Aşağıdaki görsellerde olduğu gibi GFX Tool apk uygulamasını emülatöre yükleyin.
Mobile PUBG bilgisayarda kasma sorunu
Mobile PUBG bilgisayarda kasma sorunu
Mobile PUBG bilgisayarda kasma sorunu
Mobile PUBG bilgisayarda kasma sorunu
Mobile PUBG bilgisayarda kasma sorunu
PUBG Mobile bilgisayarda kasma sorunu

✅ GFX Tool uygulaması kurulumu tamamlandı.

 

GFX TOOL UYGULAMASININ AYARLARI

 

1.ADIM Uygulamayı çalıştırın.

PUBG Mobile bilgisayarda kasma sorunu
2.ADIM Açılan yeni penceredeki seçenekleri aşağıdaki görseller ile aynı olacak şekilde ayarlayın.

 

Uygulama reklam içerir.
PUBG Mobile bilgisayarda kasma sorunu
PUBG Mobile bilgisayarda kasma sorunu
✅ GFX Tool ayarlamaları bu kadar.

 

✔️ PUBG Mobile oyununun bilgisayarda kasma sorununun temel çözümü buraya kadardı. ACCEPT butonuna tıkladıktan hemen sonra RUN butonuna tıklayarak oyunu çalıştırabilirsiniz.

 

15 FPS (ortalama) performansı ile Mobile PUBG oyununu çalıştıran bilgisayar 58 FPS (ortalama) değerine kadar buradaki yöntemlerle arttırıldı.

 

Ayrıca…

razer cortex
Mobile PUBG oyununu oynarken görev yöneticisini açarak arka planda çalışan uygulamaları kapatabilir ve oyun içerisinde FPS değeri artışı sağlayabilirsiniz. Ancak görev yöneticisi ile kapatılan uygulamalar tekrar çalışır duruma gelebilir ve oyun içerisinde görev yöneticisini açmanız canınızı sıkabilir. Bu yüzden Razer Cortex yazılımını yüklemenizi ve kullanmanızı tavsiye ederiz. Bu uygulama siz Mobile PUBG oynarken arka planda çalışan ve RAM belleği kullanım oranını arttıran bütün uygulamaları otomatik olarak kapatır.

Bu uygulama hakkında daha fazla bilgi sahibi olmak ve örnek açısından Game Loop emülatörüne nasıl ayar yapabileceğinizi öğrenmek aşağıdaki bağlantıyı ziyaret edebilirsin.

 

https://webdedestek.com/2019/09/oyun-oynarken-yuksek-ram-kullanim-sorunu-ve-cozumu.html

Bu İçeriğe Tepkini Göster!
  • 1
    be_endim
    Beğendim
  • 0
    bay_ld_m
    Bayıldım
  • 0
    sevindim
    Sevindim
  • 0
    _pheli
    Şüpheli
  • 0
    sinirli
    Sinirli
  • 0
    _rendim
    İğrendim

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Yorumlar (31)

Popüler Yorumlar
  1. Merhaba,

    Oyun içerisinde çatışmaya girdiğinizde yada bir araç sürdüğünüzde çok kısa süreliğine FPS drop sorunu ve ses takılması (kısa süreliğine çıkan cızırtı sesi) problemi yaşarsınız.Ancak ciddi anlamda diğer oyuncular gibi çok düşük bir performans sorununuz olmaz.

  2. Merhaba,

    Nvidia ekran kartı İntel ekran kartından daha iyi performans sunar.Ancak sizin cihazınızda var olan bu iki ekran kartı birbirleri ile neredeyse aynı performansı göstermektedir.Bu yüzden ekran kartınız hakkında söyleyebileceğim herhangi bir iyileştirmeden bahsedemem.Ancak işlemci için bahsedilen ayarlamaların dışında bu yayının en alt kısmında bulunan "Ayrıca…" bölümündeki Razer Cortex uygulamasını kullanmanızı tavsiye ederiz.

Yapılan Yorumlar
  1. Abi benim pc intel pentium 3.00 ghz 4 gb ram ve amd radeon hd 6570 ekran kartına sahip sence neyi arttırmalıyım kasmaması için

  2. Merhaba

    Ekran kartı ve işlemci donanımlarınız biraz yetersiz.Ancak çokta kötü değil.PUBG Mobile için değerlendirecek olursak bu donanımlar oyunun çalıştırılması ve (çok kaliteli oynanış performansı sunmuyor olmasına karşı) oynamak için yeterli düzeyde.

    Eğer donanımları yükseltmeyi düşünüyorsanız mümkünse hem işlemcinizi hemde ekran kartınızı yükseltmenizi tavsiye ederim.Ancak yeni donanımlar alırken uyumluluğa dikkat edin.Aksi taktirde dar boğaz sorunu ile karşılaşırsınız.

    Bilgisayar donanımları hakkında şu yayına göz atmanızı tavsiye ederim…

    [ Bilgisayar Donanımları Nelerdir ? ]

  3. Abi benim bilgisayar 4gb ram i3 4 çekirdek geforce 830 m nasıl bi ayar yapmalıyım

  4. Merhaba Koray

    Burada bahsedilen ayarlamalar oyunun çalıştırılabileceği minimum ayarlamalardır.Bunun daha aşağısında,performans artışı için harici bir uygulama kullanmaksızın ayarlama yapamazsınız.İşlemcinizin kaçıncı nesil olduğunu belirtmemişsiniz ancak bu oyun için cihazınızın tek sıkıntısı RAM belleğinin düşük olmasıdır.Bu yüzden oyunu çalıştırmanız için RAM belleğinizi yüksek tutmak sizin için yeterli olacaktır.Ayrıca oyun içi ayarlamalarda çözünürlüğü 800×600 1024×768 veya 1366×768 gibi (cihaza göre değişir) seçeneklerini deneyerek ayarlayabilirsiniz.

    Ayrıca sizin cihazınız için PUBG Mobile yerine PUBG Lite oyununu denemenizi tavsiye ederim.Sitemizde 19 Mayıs 2019 tarihinde Oyunlar sekmesinde [PUBG Lite kurulumu ve sistem gereksinimleri] yayınını paylaşmıştık.İsterseniz bu yayına göz atabilir veya başka bir site üzerinden PUBG Lite hakkında güncel bilgilere bakabilirsiniz.Sizin sisteminiz PUBG Lite oyunu için uygun olabilir.

  5. asus i5 3230m cpu 2.60 GHz 8gb ram 64bit bilgisayarım olmasına rağmen aşırı drop ve kasma oluyor lütfen yardımcı olur musun ekran kartı 635m 4gb

  6. Yani cefix ol benim işimi çözecek mi benim ekran çözünürlüğü laptop kullanıcısıyım 1920 x 1080 fakat emülatör ayarlarında 1366 x 768 gözüküyor

  7. Merhaba

    Böyle bir cihazda da bu oyundaki sorunlardan dolayı düşük fps sorunu yaşanabilir.Ancak sizin söylediğiniz kadar aşırı bir kasma ve drop sorununun olmaması gerekir.CPU ve RAM kullanım değerlerini kontrol edin.Yüksek değerlerde seyrediyorsa düşürün.Bu değerlerin yüksek olmasını herhangi bir program sebep olabilir.Varsa anti virüs gibi güvenlik yazılımlarının veya AutoCad gibi yüksek kaynak kullanımına sebep olan programların performansınıza nasıl etkilediğini görev yöneticisinden inceleyin.

  8. Merhaba Koray

    Emülatörünüzün çözünürlük ayarını ayarlar kısmındaki çözünürlük seçeneğinden "…" kısmında 1920×1080 olarak ayarlayabilirsiniz.

  9. merhaba benim intel pentium dual core E6800 3.33 ghz işlemci 4 gb ram ve amd radeon r5 200 series ekran kartım var.Bu sistemde kaç fps alırım yada yapabileceğim en iyi ayarlar nedir

  10. Merhaba Arda

    Bu özelliklere sahip bir cihazın kaç FPS değerinde performans sergileyeceğini görmeden incelemeden bir şey dememiz yanlış olur.Bu yayında bahsedilen ayarlamalar ikisi benzer dört farklı cihazda denendi.Bu yüzden yapabilecek en iyi performans artışı ayarı burada yazılan ayarlamalardır.Yani oyun içerisinde herhangi bir program etkin olarak kullanılmadan en yüksek performansı (minimum sistem gereksinim ayarlarını) buradaki ayarlar ile sağlayabilirsiniz.

  11. merhaba iyi günler benim pc toshiba leptop intelcore i7 8 çekirdek 8 gb rm 2.40 ghz amd radeon grafik tencentten gameloop geçinceye kadar hafif kasma harici hiç sıkıntım yoktu gameloop tan sonra cpu ve bellek dolmaya basladı win 8 den 10 a geçirdim fakat daha kötü kullanmaya başladı cpuyu bellekte win 8 de %97 ye kadar kasmıyordu sonrası hiç oynatmyordu mecbur çıkıyon wisecare365 giibi programla beklekler temizleyip pc yneiden başlatla ancak boşalıyor oyunu oynarken sürekli kenardan cpu temzile ile ancak 2 3 el dayanıyor 1 buçuk saat kadar cpu kullnımı sıkıntı değil ama bellek ram durmadan doluyor oyunu tamamen kapatmak zorundasın benim arkadaşın 16 gb ramlı lenovo pc sinde böyle bir sorun yok acaba bellek ramın dolması cpunun gameloop tan sonra yüksek çalışmasıyla alakası olabilirmi oyunu kapatsanda bellek boşalmıyor bir programla temizleyip yeniden başlatla % 15lere iniyor o şekilde oynayabiliyorum hep buna kesin bir çözüm bulurlarsa çok iyi olacak gameloop oynarken çok az kasıyor ama bellek cpu denen bir şey bırakmıyor.

  12. İntel Core İ5 2450M CPU 2.50 GHZ 4 ÇEKİRDEK 8GB RAM EKRAN KARTI İNTEL HD GREPHİCS 3000 DİĞERİ Nvidia GT 520M Hala Ayarları Yapmama Rağmen Drop Yaşıyorum Bir 50'ye Çıkıyor Bir 20'ye İniyor Ne Yapabilirim

  13. bende msı r9 380 4gb 256 bit ekran kartı
    i5 6600k 3.50 ghz işlemci
    8 gb ram kingston hyperx fury 2666mhz
    msı z170a gaming m7 anakart
    samsung 850 evo 250 gb ssd var ama pubg hala kasıyor benim bilgisayarımda enteresan şekilde.

  14. Benim sistemimim ATI RADEON 4600 İ5 İŞLEMCİ VE 4 GB RAM NASIL BİR AYAR YAPMALIYIM

  15. Merhaba Mustafa Hanedan,

    Öncelikle siteyi geliştirmek için yaptığımız bazı çalışmalardan dolayı yorumuna bu kadar geç cevap verdiğimiz için özür dileriz.Bu sorunu Windows 8'den Windows 10 işletim sistemine geçtiğiniz zaman diliminde mi yaşamaya başladınız ?

    Lütfen sitenin sağ üst kısmında bulunan zarf sembolü ile İletişim sayfasını açın ve bize bir e-posta gönderin.

  16. Merhaba,

    Nvidia ekran kartı İntel ekran kartından daha iyi performans sunar.Ancak sizin cihazınızda var olan bu iki ekran kartı birbirleri ile neredeyse aynı performansı göstermektedir.Bu yüzden ekran kartınız hakkında söyleyebileceğim herhangi bir iyileştirmeden bahsedemem.Ancak işlemci için bahsedilen ayarlamaların dışında bu yayının en alt kısmında bulunan "Ayrıca…" bölümündeki Razer Cortex uygulamasını kullanmanızı tavsiye ederiz.

  17. Merhaba,

    Sanırım bu donanımlar toplama masaüstü bir bilgisayara ait.Donanımların markaları ve modelleri birbirleri ile tamamen farklı.Donanımlar arasında bir uyumsuzluk olmadığından emin misiniz ?

    Bu donanımlara sahip bir cihazın,Mobile PUBG oyununda sorun yaşamaması gerekiyor.İşlemci-Ekran kartı ve Ana kart uyumunu test etmenizde fayda var.

  18. Merhaba,

    Burada bahsedilen ayarlar zaten performans açısından yapılacak en iyi ayarlardır.İster buradaki ayarları birebir uygulayabilir ve oyunu donanım değişikliği yapmaksızın en yüksek cihaz performansı ile oynayabilir,isterseniz çözünürlük ve benzeri ayarları kendi tercihinize göre değiştirebilirsiniz.

  19. Toplam sistem belleği miktarı 8,00 GB RAM
    Sistem türü 64 bit işletim sistemi
    İşlemci çekirdek sayısı 4
    Görüntü bağdaştırıcısı türü AMD Radeon (TM) R7 370 Series
    Toplam kullanılabilir grafik belleği 5347 MB
    Ayrılmış grafik belleği 2048 MB
    Ayrılmış sistem belleği 0 MB
    Paylaşılan sistem belleği 3299 MB
    İşlemci AMD A8-7600 Radeon R7, 10 Compute Cores 4C+6G
    adamlakarşı karşıya gelince kasıyor

  20. Merhaba Aydın Duru,

    Emülatör programı için gereken ayarları uyguladınız mı ? Eğer buradaki işlemlerin tamamını yapmış olmanıza rağmen hala belirli bir oranda FPS değerinin anlık düşmesi ve oyunun kilitlenip cızırtı seslerinin gelmesi gibi sorunlar devam ediyorsa lütfen emülatör programının veya oyunun güncellemesini bekleyiniz.Buradaki ayarlar ile oyun için yapılacak en iyi performans ayarlarını zaten yapmış bulunmaktasınız.

  21. I7 7700hq 12gb ram gt940m ekran karti ile nasil bir performans alabilirim?

  22. s.a bnde kasma anlık fps degeri düşme takılma oluyor sıstemım söyle ( amd fx 8300 işlemci 8 çekirdek 12 gb ram 1050 ti ekran kartı yani bnmde aklım almıyor

  23. Merhaba,

    Bilgisayarınız oyunun ihtiyaç duyduğundan çok daha yüksek performanslı bir sisteme sahip.Ancak oyun ile aranızda emülatör gibi bir aracı olduğunu unutmayınız.Bu yüzden bu tarz ufak aksaklıkların bile yaşanması normal bir durumdur.

  24. Merhaba,

    Oyun içerisinde çatışmaya girdiğinizde yada bir araç sürdüğünüzde çok kısa süreliğine FPS drop sorunu ve ses takılması (kısa süreliğine çıkan cızırtı sesi) problemi yaşarsınız.Ancak ciddi anlamda diğer oyuncular gibi çok düşük bir performans sorununuz olmaz.

  25. benim bilgisayar AMD a4 9125 radeon R3,4 compute cores 2c+2g 2 cekirdek 4 gb ram ne yapabilirim

  26. Monster A5 16 gb 4 gb ram 1650 geforce Ssd 1300 yazma hızı laptop var ama kasıyor sebebi nedir?

  27. Abi Merhaba intel core i3 4 çekirdek 4 GB Ram ve gtx 720 ekran kartı ile oynuyorum ortalama fps 60-100 arası değişiyor yanımda adam olmadığı zaman çok akıcı şekilde oynuyorum ama adam yaklaştığında aşırı bir kasma oluyor ve ateş edemeden ölüyorum ne yaptıysam olmadı hoparlörden datt diye ses gelip bug gibi bir şey oluyor abi nasıl halledebilirim teşekkür ederim cevabını muhakkak bekliyorum

  28. Merhaba,

    PUBG Mobile oyunu,PUBG'nin mobil cihazlar için geliştirilmiş bir sürümü olmasıdır.Bu oyun cihazınız için zaten en fazla 60 FPS performansı sunabilmektedir.

  29. Merhaba RECEP,

    PUBG Mobile oyununu en düşük sistem gereksinimi ayarları ile oynayabilirsiniz.Ancak bu durumda bile sistemin yetersizliğinden cihazınızda akıcı bir performans sağlanamaycaktır.

  30. Bu yorum yazar tarafından kaldırıldı.

  31. sa gtx 2080 32 gb ram var sizce kaç tane pubgyi arka arkaya çalıştırıp oynarım

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir